Vitalmania.pl

Witam Was!

Potrzebuję tygodniowego szejkowania. Jestem zmęczona jedzeniem. Potrzebuję oczyszczenia i tej "lekkości bytu" jaką miałam podczas ostatniego (dla mnie pierwszego w życiu) tygodniowego picia szejków.

Czy jest ktoś kto się do mnie przyłączy? Będzie mi raźniej, tak jak za pierwszym razem :-)

Pozdrowienia

Przeglądane: 434

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

Na koniec dnia sporządziłam coś takiego:
seler naciowy
sałata
brokuł
pietruszka
gruszka
banan
sok z cytryny
Było niezłe i zielone, czyli tak jak lubię :-)
Trzeci dzień za mną :-)
Myślę trochę o jedzeniu...
Vege ja sie wczoraj wyłamalam bo zjadlam orzechy a jak Tobie idzie????
Ja wczoraj też zjadłam garstkę pestek różnistych.
Dzisiaj ciągnę dalej.
Ale jakoś mi nie smakuje...:-(

Nie przedobrzyłaś ze składnikami?? hmm.. wg. mnie powinaś max 4 dowolne owoce warzywa łaczyc do szejka...

Ooo.. Piękny banan.. :-))

Jedyne co - to w ziemie trzeba uważać na przemrożone i przejrzałe.. skórka nie będzie tak jednoznacznym wskaźnikiem jak w Lato..
:-)

Też używam do szejków takich "zgniłych" bananów jak to mówi mój mąż hihi nawet takie są dużo tańsze niż zielone (niedojrzałe)

Ja to wogle nie potrafie szejkowac kiedy jest taka pogoda, zimno i wilgotno.Jak nie zjem czegos cieplego to jestem zla! ;p Wiec jem rano platki, cieply i lekki obiad no i pomiedzy wcinam owoce, na kolacje jakis szejk. Dobrze sie czuje, wiec nie bede narazie mojej diety modyfikowac. Bo tak jak Vege napisalas wczesniej, zaowazam ze, duze znaczenie ma to ile jemy, PODSTAWA TO NIE OBZERAC SIE! ;P
mam ochotę spróbować:) ciężko wytrzymać? jeśli koktajle są bogate to chyba aż tak głód nie doskwiera?
Wszystko zależy do podejścia no nawet jeden  dzień na szejkach to już postęp :) Ja osobiście nigdy nie czuje głodu po szejkach jedyne czego mi brakuje do po prostu zjedzenia czegoś tzn przeżucia czegoś :)
dzięki. Muszę spróbować!
Witam, a ja jestem ogólnie na surowy.cały czas smakują mi sałatkiz pomidorów, teraz są takie pyszne. Nie wiem co będę jesc zima. Ja dziwna zrobiłam leczo, mój mąż miał ochotę. Oczywiście tez zjadłem, było pyszne. Nie daje tez dłużej rady bez chlebie rasowego. Ale chyba tez zrobię sobie przynajmniej jeden dzien na szejkach a może dłużej wytrzymam. Mój mąż kusi jedzieniem i potemciezko. Czy znacie pomysł na surowego brokula? Jakoś nie zbyt smakuje na surowo. Pozdrawiam
Polecam surówkę z brokuła z pomidorem i czosnkiem (może być zalane oliwą) - pyszota!

FACEBOOK

© 2012   Created by Basia Wesola.

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Warunki serwisu