Vitalmania.pl

Przyszedł czas kiedy nasza wspólna podróż pod hasłem "Vitalmania" dobiega końca. Chciałabym razem z Agą (założycielką) bardzo serdecznie podziękować wszystkim osobom, które pomagały tworzyć to miejsce poprzez dobre rady, dzielenie się swoim doświadczeniem, entuzjazm. Mamy nadzieję, że Vitalmania pozostanie w Waszych miłych wspomnieniach. Dziękujemy za wspólnie spędzony czas :)))

Forum będzie działało do 24 lutego więc jest jeszcze trochę czasu by wymienić się kontaktami :)) Wszystkiego dobrego!

Przeglądane: 812

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

Hahaha Jazgott, bardzo dziękuję za Twoją propozycję :))

Jedyny warunek przekazania Vitalki to chciałybyśmy aby jej duch był kontynuowany. Czyli, jeżeli ma pozostać miejscem pomocy, bezinteresownego dzielenia się swoim doświadczeniem, jednym słowem forum ludzi pozytywnych to nie widzę przeszkód. Natomiast nie chciałybyśmy aby nasza praca została "użyta" na rzecz czyjegoś marketingu czyli by forum nie stało się linkownią lub miejscem spamu czyjegoś sklepu internetowego, serwisu, bloga itd. Oczywiście nie chodzi o to by linki nie pojawiały się w ogóle, chodzi o to by to trzymało poziom, było merytoryczne i w żadnym razie nie agresywne.

Jeśli chodzi o moderowanie spokojnie, system jest tak ustalony, że ma dobre zabezpieczenia (choć nie zawsze tak było). Chodzi raczej o to by od czasu do czasu nieco temperować osoby, które za bardzo chcą promować siebie lub swoje sklepy/serwisy/blogi. Nie było tutaj aż tak wielu takich przypadków. Bardzo chętnie Ci pomogę.

Pozdrawiam,

Monika

tym razem piszę wiadomość prywatną, co do vitalmanii to najlepiej jakby nic się nie zmieniało:) co do przeniesienia się na inne fora, to jakoś mi się ten pomysł nie podoba - vitalmania to trochę taki jakby portal społecznościowy, a nie "tylko" forum.

Jeśli jednak ludzie uciekliby stąd gdyby was zabrakło (a może by nie zabrakło, tylko byłybyście mniej aktywne?) to najwyżej by się zamknęło jednak vitalmanię, ale to już by zależało nie ode mnie, tylko od bywalców, czy będą bywać:)

"Przeszkoda druga - kto miałby moderować forum?"

thx :D między innymi ja "adminuje/moderuje" (oczywiście za free), choć obecnie mam ograniczony dostęp do "bazy" to może teraz coś się zmieni ;) ... ostatnio myślałem o podmianie logo - tego w profilach na stare. :) w ogóle wg mnie wyglad na starcie całego portalu był najlepszy, ale niestety to już przeszłość...

Skolman w gwoli ścisłości tylko ja i Ty tu moderujemy i oczywiście wszyscy jesteśmy Ci bardzo wdzięczni za Twoją pracę. Miałam do Ciebie pisać prywatnie, ale skoro już tutaj się wpisałeś to odpowiadam. Masz najwyższe uprawnienia na jakie pozwala system, większe ma już tylko właściciel. Druga sprawa - nowy właściciel, być może nowe zasady. Nie chcę ingerować w dobór "teamu", co oczywiście nie oznacza, że nie zostaniesz do niego wybrany :)

A jeśli chodzi o uwagi graficzne, to trochę jestem zaskoczona, bo nie dawałeś tego typu informacji jak pytałam po zmianie grafiki, czy później. Obecna szata jest mojego autorstwa i może zostać całkowicie przebudowana. Nawet dobrze by dla mnie było, bo być może grafikę wykorzystałabym gdzie indziej. Fajnie też będzie jak zostanie. Tak czy siak Basia masz dowolność, zmienisz co będziesz chciała ;)))

Dziękuje. Mi chodzi tylko o podmiane logo z "sercem" Agi (chyba to bylo 4 lub nawet 5), które jest w profilu ... szukałem i ... http://www.vitalmania.pl/forum/topics/zmiana-wygladu-vitalmani?comm... ... niestety, linki do pierwszych logo już nie działają ... jak znaje na dysku to dam znać ... tylko nie piszcie, że marudze .... ;)

Hej, możesz mi podesłać na maila to stare logo, ja nie wiem jak wyglądało. Na jakiś czas pozostaniemy przy obecnej wersji vitalmanii od a do z. Wcześniej czy później jakiś zmiany będą:) 

Hej, ok, jak znajde to wyśle ....

Rowniez mnie zasmucila ta informacja, i zaskoczyla, choc w pelni rozumiem przyczyny zamkniecia.
Nawet dziwie sie, ze mialyscie tyle sily i srodkow by to forum utrzymywac. Podziwiam i dziekuje, ze moglam z Waszej pracy z wielkim pozytkiem dla siebie korzystac!Dzieki Dziewczyny, wielkie dzieki!

Kochani, dla Witarian jest jeszcze forum witarianizm i strony na FB - poki co. Proponuje wymienic miejsca, ktore znacie - w ktorych mozemy sie w internecie spotkac - moze pod tymi samymi nikami - albo podajmy nasze niki na innych forach. 

Ja raz jeszcze proponuje fora (przepraszam za swoista reklame - ale podanie tych stron wydaje mi sie uzasadnione i odbywa sie bez jakichkolwiek pochwal:)):

www.forumveg.pl - moj nick Asiavega

www.witarianie.pl - moj nick Asiavega

ostatnio udzielalam sie na tych forach bardzo rzadko, bo wygrywala Vitalmania i FB.

Grupa na FB - Witarianizm - moj profil Asia BW. Jak macie - podawajcie swoje profile na FB (jesli sa anonimowe). Z reszta, jak wolicie. Poki jeszcze na FB mozna jako tako funkcjonowac, mozemy sie wymieniac informacjami. Potem sie zobaczy. 

Pozdrawiam cieplutko Wszystkich i niech owocki beda z nami!

ja jestem zarejestrowana na www.vegie.pl jako Sweetfairy zreszta przeważnie tego nicka używam...

na forumveg i witarianie.pl tez właśnie założyłam konta :) dzięki Asia, nie znałam jeszcze tych stronek..

pozdrawiam

Asia dzięki za zrozumienie :))

Jak najbardziej przekazujcie sobie informacje o innych forach czy grupach by kontynuować znajomości z Vitalmanii. Jest to bardzo wskazane :)))

Pozdrawiam :)

a ja nie znalam znowu vegie pl i jestem zarejestrowana pod tym samym nickiem na:

www.wegedzieciak.pl

www.forumveg.pl

www.witarianie.pl

Hej, mi i Marcelowi  też brakowałoby vitalmanii, też pomyślelismy o wzięciu odpowiedzialności za domene i wspieranie ideii tego wspaniałego forum! W Polsce promocja zdrowego stylu życia jest bardzo potrzebna, a może nie tyle co promocja, ale miejsca, gdzie ludzie o otwartych sercach i umysłach znajdą wsparcie, ważne informacje, gdzie mogą wymienić się poglądami, pomóc sobie nawzajem, wspierać się nawzajem w różnych akcjach ( jak np slynne szejkowanie:)), informować się o ciekawych przedsięwzięciach itd. To nam się właśnie podobało na tym forum, że jest takie obiektywne, bezstronne, bez sponsorów, którzy zamieszczaja tendencyjne w jakims jedynym kierunku ( branzy) posty, linki itd. 

Pamiętajmy, że vitalmania to nie tylko witryna dla tematów związanych z odżywianiem, ale tez z rozwojem duchowym.  

Jesteśmy gotowi podjąć pełną odpowiedzialność za forum, podtrzymując ducha idei, o której pisałaś Rawolucjo. Och to był by od nas dobry uczynek dla świata :))))))

Jeśli nikt jeszcze nie przejął sterów i jesteś gotowa przekazać vitalmanie, to proszę napisz do mnie!

Pozdrawiam:)

FACEBOOK

© 2012   Created by Basia Wesola.

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Warunki serwisu